Ποιοι είμαστε


To Insurance Basket είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Alfa Point Α.Ε. μέσα από τη στενή συνεργασία έμπειρων ασφαλιστών και προγραμματιστών. Αυτό που κάνει το Insurance Basket να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πλατφόρμες πολυτιμολόγησης είναι ότι το project αναπτύχθηκε μέσα σε ένα ασφαλιστικό γραφείο με καθημερινή τριβή σε όλους τους κλάδους ασφάλισης και εξυπηρέτηση πολλών συνεργατών και έτσι ο βασικός μας στόχος είναι κάθε εργασία που προκύπτει καθημερινά, κάθε πρόβλημα και κάθε αίτημα να ενταχθεί μέσα στην πλατφόρμα και να αυτοματοποιηθεί όσο γίνεται περισσότερο σαν διαδικασία.

Η φιλοσοφία του γραφείου μας και κατ’επέκταση του Insurance Basket είναι ότι η δουλειά του ασφαλιστή δεν είναι οι καθημερινές γραφειοκρατικές εργασίες αλλά η ουσιαστική επαφή με τον πελάτη. Με το Insurance Basket ο ασφαλιστής μπορεί να μειώσει το χρόνο που ξοδεύει για να φέρει εις πέρας τις καθημερινές εργασίες ρουτίνας και να αφιερώσει επικοδομητικά το χρόνο του στο χτίσιμο ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες του και την προσέλκυση νέων πελατών.

Ταυτόχρονα με την πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση του κάθε πελάτη προτείνονται λύσεις για διάφορες πιθανές ασφαλιστικές του ανάγκες και έτσι ο ασφαλιστής έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό του.

Και φυσικά το project δεν σταματάει να αναπτύσσεται. Ήδη η δημιουργική μας ομάδα εργάζεται πάνω σε νέες ιδέες εξέλιξης της πλατφόρμας και κάθε νέο πρόβλημα που προκύπτει στις διαδικασίες ασφάλισης για μας είναι αφορμή να εμπλουτίσουμε κι άλλο τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.Επικοινώνησε μαζί μας

Insurance Basket
Πολυτεχνείου 12
Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλέφωνο: 231 024 0994

© 2019 InsuranceBasket